Мед Атлант

Військовому Андрію Балацькому вручили медаль “За Заслуги перед Прикарпаттям”. ФОТО

Сьогодні, 15 листопада військовому Андрію Балацькому вручили найвищу нагороду області – медаль “За Заслуги перед Прикарпаттям”.

Андрій Балацький є учасником Революції гідності, бійцем батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького, повідомила голова ОВА Світлана Онищук.

Був демобілізованим у 2017 році. Опісля цього почав активно розвивати ветеранський рух. Став одним із організаторів започаткованого у Коломиї забігу “Шаную воїнів, біжу за загиблих Героїв України”. Також боєць є ініціатором фотовиставки “Прикарпаття синів пам’ятає”.

Наразі він захищає нашу державу на передовій у тому ж самому батальйоні. 12 вересня брав участь у визволенні Святогірської та Лиманської громад, а також у боях біля Білогорівки Луганської області.

“На зустріч зі мною Андрій приніс наш прапор із побажаннями від бійців та видатних людей. Мала за честь також залишити своє побажання для наших незламних воїнів: “Боже, благослови рідну Україну!” Дякую Андрію за службу, за любов до рідної землі”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...