Мед Атлант

Принципи вибору жіночих туфель на підборах

Більшість молодих жінок не уявляє свого життя без високих підборів та стильних туфель. Щоб підкреслити довжину ніг, рекомендовано обирати туфлі жіночі на підборах, проте важливим параметром вважають їх висоту.


Чи варто купувати туфлі на підборах?
Ділові жінки, а також представниці прекрасної статі невисокого зросту, щоб якось покращити фігуру, віддають перевагу взуттю на підборах. Проте ортопеди та спеціалісти стверджують, що оптимальна довжина підборів повинна складати 1/7 частину від довжини стопи. Жінка, яка носить взуття 39 розміру, повинна обирати черевички з висотою підборів 3-4 см. Але як бути з класичними черевичками, які зазвичай вдягають на свята, корпоративи? Це взуття не для повсякденного використання, тому іноді потрібно йти на жертви, щоб виглядати неперевершено.
Обираючи туфлі на підборах, варто дотримуватися наступних порад:
·        Якщо є можливість та дозволяє свято, віддавайте перевагу зручним та стійким підборам та відмовляйтеся від класичних шпильок. Оптимальний варіант – це підбори, які нагадують квадрат або стовпчик.
·        Особливо уважними потрібно бути жінками з зайвою вагою. Для них взагалі черевички на шпильках протипоказані. Через велику вагу, жінка може не втримати рівновагу та впасти, зламавши собі ноги.
·        Якщо ви час від часу одягаєте черевички на підборах на свята, придбайте класичну модель, яку зможете носити кілька років. В такому випадку є сенс придбати шкіряне взуття з дуже зручною колодкою.
Обираючи взуття в Інтертоп, приміряйте його у другій половині дня, тобто після обіду. У деякі жінок можуть набрякають ноги. Якщо ви придбаєте черевички зранку, то ввечері стопа набрякне, та не може вміститися у святкове взуття. Допускається, якщо шкіряні черевички будуть дещо вузькими в зоні стопи. Шкіра – це еластичний матеріал, тому через невелику кількість часу, черевички зможуть прийняти форму ніжок, та не тиснутимуть.
Матеріали для виготовлення черевичків
Найбільш поширений різновид матеріалу для виготовлення взуття – натуральна шкіра, яка дозволяє тілу дихати та приймає форму ніг. Якщо досить рідко використовуєте святкове взуття, то немає сенсу витрачати на нього величезні гроші. Можна придбати модель зі штучних матеріалів, зокрема це еко шкіра, текстиль, штучна замша. Останнім часом на китайських сайтах дуже популярні силіконові моделі. Не дивлячись на те, що вони виглядають досить елегантно, та шкіра в них не дихає, сильно пітніє. Ноги в таких черевиках постійно вологі, що призводить до утворення мозолів, неприємного запаху. Під час активних рухів, нога у таких черевичках може ковзати.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...