Мед Атлант

В Лисецькій громаді попрощалися з загиблим на війні Героєм

Вчора, 15 листопада, в Лисецькій територіальній громаді попрощалися та провели в останню путь Захисника, жителя села Старий Лисець Миколу Миколайовича Білогубку.

Рідні, друзі, побратими, священнослужителі та односельці зібралися на родинному подвір’ї Білогубків, щоби висловити безмежну вдячність Героєві, який віці 33 років віддав життя за Україну, за її незалежність, територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного з нас.

Під звуки військового оркестру усією громадою проводжали траурний кортеж із домовиною Вірного сина України з рідної домівки до місцевого храму та місця поховання.

Поховали загиблого з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі. На його честь військовослужбовці здійснили салютний залп. Батькові Героя побратими передали жовто-блакитне знамено, яким було огорнута труна, як символ держави, які вірно та до кінця служив Миколи. Скорботна громада виконала Державний гімн України.

Серце загиблого Миколи Білогубки зупинилось, однак Герої не вмирають. Вони поповнюють лави небесного воїнства і житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо.

Вічна пам’ять старшому солдатові Миколі Білогубці, який бувши вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконав службовий обов’язок.

Наш Герой назавжди житиме у наших серцях! Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям! – повідомляють на сторінці громади.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...