Мед Атлант

У Франківську відбудеться благодійний аукціон графіки Нікіти Тітова

В Івано-Франківську волонтери проведуть благодійний аукціон графіки Нікіти Тітова, щоб купити автомобіль для військовослужбовців.

Про це повідомила волонтерка Людмила Лінник.

Нікіта Тітов – один із тих геніїв, у чиїй творчості відображається все найгостріше і найактуальніше, що відбувається навколо нас. Цей видатний художник нашого часу тонко реагує на всі події в Україні. І вони відображені в його графічних роботах. Нікіта не дає назв своїм картинам. Вони настільки промовисті, що слова – зайві, – розповідає волонтерка.

Команда – ГО “Громадська ініціатива Галичини” – спільно з проєктом Врятуймо скарби разом, в рамках арт-проєкту «Бог між нами! Переможемо разом!» реалізовує Благодійний аукціон графіки Нікіти Тітова.
В рамках аукціону буде видрукувано 140 робіт Нікіти Тітова, створених в Івано-Франківську вже після початку повномасштабного вторгнення.
Перших 14 ексклюзивних лотів, з авторським підписом та печатками організаторів можна буде придбати під час аукціону, який буде відбуватися 19 грудня, у понеділок у приміщенні Краєзнавчого музею (Ратуша). Початок о 18:00.
Всі кошти, виручені завдяки аукціону спрямують на придбання автомобілів на передову.

Від початку повномасштабного вторгнення наша команда доставила понад 100 автівок, які наближають нашу Перемогу, – зазначили Людмила Ліник.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...