Мед Атлант

П’яний прикарпатець намагався відкупитися від поліцейських хабарем

100 доларів США – таку суму запропонував заплатити керманич за притягнення до відповідальності через нетверезу їзду. За скоєне правопорушнику може загрожувати до 4 років позбавлення волі.

Минулих вихідних в поле зору екіпажу сектору реагування патрульної поліції Городенки потрапив автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування та перевірки документів поліцейські виявили у 56-річного жителя Городенківської територіальної громади ознаки сп’яніння.
Поліцейські перевірили порушника на факт вживання алкоголю пристроєм Драгер, як результат- 2,49 проміле. Опісля, керманич, щоб уникнути відповідальності, поклав готівку до службового авто.
На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та співробітників Івано-Франківського управління ДВБ НПУ, які задокументували факт кримінального правопорушення та вилучили кошти.
Інспектори на чоловіка склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) КУпАП. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.
Наголошуємо: кожне таке правопорушення фіксується правоохоронцями та застосовуються відповідні міри покарання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...