Мед Атлант

ЗСУ відбили 10 ворожих атак і вдарили по районах зосередження окупантів

Сили оборони за минулу добу відбили ворожі атаки біля 10 населених пунктів та уразили 4 райони зосередження загарбників.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

З метою дискредитації Сил оборони російські окупанти обстрілюють населені пункти, перекладаючи відповідальність на Збройні Сили України.

Крім того, ворог поширює дезінформацію, що громадян України зі звільнених територій затримують українські військові для збільшення обмінного фонду, звинувачуючи їх у співпраці з окупантами, – йдеться у повідомленні.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Яковлівка, Соледар, Бахмут, Андріївка, Новобахмутівка, Опитне, Водяне, Первомайське, Невельське та Новомихайлівка Донецької області.

Ворог завдав 4 ракетних удари по цивільних об’єктах в Розумівці Запорізької області та Мусіївці на Дніпропетровщині, здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та мирних населених пунктах.

Зберігається загроза ракетних ударів російських окупантів по об’єктах критичної інфраструктури по всій території України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...