Мед Атлант

На Франківщині рецидивіст обікрав знайомого. ФОТО

Мешканець Снятинщини, який перебуває під слідством за скоєння тяжкого злочину, вчинив чергове кримінальне правопорушення – обікрав помешкання прикарпатця.
Фігуранта оперативники затримали в обласному центрі. За крадіжку, скоєну в умовах воєнного часу, йому загрожує до восьми років ув’язнення.
За допомогою до поліцейських звернувся мешканець Заболотівської територіальної громади. Чоловік повідомив, що з його помешкання викрадено 22 000 гривень.
На місці вчинення злочину правоохоронці з’ясували, що злодій розбив вікно та проник в середину приміщення та скоїв крадіжку. Завдяки злагодженій роботі оперативників управління карного розшуку обласної поліції та снятинських поліцейських фігуранта затримали на вокзалі, що в Івано-Франківську. Йдеться про 24-річного знайомого потерпілого, котрий в минулому тривалий час проживав в нього. При поверхневому огляді у затриманого вилучено частину викрадених грошей.
Затриманий вже судимий за ряд злочинів майнового характеру. Наразі крадій перебуває під слідством за скоєння тяжкого злочину.
Фігуранта затримано в процесуальному порядку. Дії затриманого кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Вирішується питання повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...