Мед Атлант

Прикарпатських спецпризначенців привітали з днем створення підрозділу

З нагоди професійного свята бійців роти поліції особливого призначення привітав керівник обласної поліції Сергій Безпалько.

Кращим спецпризначенцям вручили подяки, грамоти та чергові звання. Окрім цього співробітники підрозділу отримали новий службовий автомобіль.
Спецпризначенці виконують найскладніші, найризикованіші та найвідповідальніші завдання не тільки на мирній території, а й в зоні, де нині ведуться бойові дії. Тож на початку нагородження очільник поліції Прикарпаття Сергій Безпалько подякував кожному поліцейському роти за службу:
Висловлюю вдячність за відвагу. Важко переоцінити відповідальність роботи вашого потужного підрозділу. Ви хоробро несете службу, захищаючи українців. Бажаю мужності, витримки та наснаги у тій нелегкій справі, яку ви щоденно виконуєте.
А опісля кращих поліцейських за сумлінне виконання службових обов’язків та високу професійну майстерність нагородили медалями «За бойову звитягу», подяками міської ради та Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області та вручили чергові поліцейські звання.
Окрім цього підрозділ отримав новий службовий автомобіль – «Renault Duster», який використовуватись на виклики. Спецпризначенці подякували за цінний подарунок.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...