Мед Атлант

Завдяки охоронній сигналізації вдалось запобігти масштабній пожежі

Нещодавно, 2 грудня, в місті Коломия сталася пожежа.

Завдяки швидкій реакції поліцейських охорони, які за лічені хвилини прибули за адресою спрацювання сигналізації, вдалося запобігти масштабній пожежі.
Тривожний сигнал надійшов на пульт централізованого спостереження близько 19.27 з приміщення станції технічного обслуговування. Уже за декілька хвилин на місце події прибули поліцейські охорони чергового наряду реагування Управління поліції охорони в області.
Прибувши за вказаною адресою та дотримуючись заходів особистої безпеки під час обстеження об’єкта було виявлено задимлення в першому та другому боксах даного приміщення. Інформацію про пожежу було негайно передано рятувальникам.
Завдяки злагодженим діям поліцейських, а згодом і вогнеборців вдалось запобігти масштабній пожежі, – прокоментував начальник Коломийського міжрайонного відділення поліції охорони Степан Барабаш. – Як бачимо, що охоронна сигналізація може врятувати не лише від злодіїв, а й допомагає попередити розвиток непередбачуваних ситуацій, зокрема й пожежі. У даному випадку миттєве сповіщення і швидка реакція наших працівників запобігли розповсюдженню вогню по закладу, а відтак і тяжкості наслідків.
Надзвичайникам вдалося загасити полум’я і запобігти його розповсюдженню на всю площу об’єкту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...