Мед Атлант

У Калуші юні спортсмени з волонтерами виготовляла окопні свічки

У День волонтера в ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради виготовляли окопні свічки.

Про це повідомила директорка ДЮСШ Мар’яна Квятковська:

В міжнародний день волонтера ми плідно почали працювати для мінімального зігріву наших захисників над окопними свічками. Маленькі рученятка дуже плідно постарались, щоб хоч якось пришвидшити нашу перемогу, а також зробили маленькі приємні сюрпризи. У нас дуже велике бажання для допомоги та перемоги. З Днем волонтера!

У коментарі «Вікнам» Мар’яна Квятковська зазначила, що ініціатором справи виступила вона, проте діти одразу дружньо підтримали ідею. Тоді всі почали гуртом шукати знаряддя праці та предмети для виготовлення окопних виробів. Загалом виготовили близько 50 свічок.

Діти дуже все це щиро робили, писали маленькі записочки до кожної свічечки. Поки що у нас ще багато недоробленої роботи. А ще ми хочемо, щоб дітки написали записки і створили малюнки для захисників України, — зазначила Мар’яна Квятковська.

Щоб веселіше йшла робота, всі гуртом співали, зокрема виконували пісню «Ой у лузі червона калина». Напередодні дня святого Миколая в ДЮСШ управління освіти планують знову долучитися до благодійної справи.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...