Мед Атлант

Путін пояснив, чому нищить українську енергетику – це помста

Російський диктатор Володимир Путін визнав, що Росія нищить об’єкти української енергетики і залишає мільйони українців без комунікацій (світла, тепла, води), бо Україна нібито підірвала Кримський міст.

Про це пише УП з посиланням на “РИА Новости”.

“Зараз багато галасу з приводу наших ударів по енергетичній інфраструктурі сусідньої країни. Так, ми робимо це. Але хто почав? Хто вдарив по Кримському мосту, хто підірвав ЛЕП з АЕС Курська, хто не підвів воду в Донецьк? Неподача води в мільйонне місто – це акт геноциду. Ніхто ніде словом про це не обмовився. Взагалі мовчанка повна. Варто нам тільки поворухнутися щось зробити у відповідь – шум, гам, тріск на весь Всесвіт. Це не буде нам заважати виконувати бойові завдання”.

З 10 жовтня Росія вдається до масованих ракетних обстрілів України. Частину ракет російські терористи випускають по об’єктах інфраструктури України. Зачасту ціллю ворожих ракет чи дронів стають цивільні будинки.

Подібними обстрілами Росія намагається “схилити” Україну до “переговорів”. В Україні на шантаж ворога не піддаються.

Крім 24 лютого, росіяни здійснювали масовані ракетні обстріли України – 10 жовтня, 18 жовтня, 31 жовтня, 15 листопада, 23 листопада і 5 грудня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...