Мед Атлант

Прикарпатець Володимир Яслик став одним із переможців Радіодиктанту

Директор Богородчанського ліцею № 2, що на Івано-Франківщині, Володимир Яслик став одним із 20 переможців Радіодиктанту національної єдності.

Наскільки складним був текст та чи очікував увійти до переліку найкращих, освітянин розповів кореспондентці Суспільного.

“Я щороку пишу радіодиктант. Цьогоріч зробив дві помилки, на жаль, бо все-таки авторські розділові знаки були, хто б що не говорив. Я кожного дня стежив за опублікуванням результатів, бо відчував, наче все нормально”, — розповідає Володимир Яслик.

За його словами, цього року радіодиктант не був важким, правда, іноді виникали сумніви щодо розділових знаків. Однак найважливішим у тексті був зміст.

“Це — найбільше досягнення у цьому диктанті, як на мене. Текст був насправді дуже зворушливим, оскільки живемо в такий час — час війни. Інколи насправді десь пробивало на сльозу, тому що дуже актуальна тема, дуже болюча тема, яка зачепила кожного з нас”, — ділиться Володимир Яслик.

Володимир Яслик другий рік очолює Богородчанський ліцей № 2. До того навчав школярів української мови та літератури. Педагог писав диктант в Івано-Франківську. На той час він перебував на курсах підвищення кваліфікації. До написання Радіодиктанту національної єдності також долучилися учителі ліцею та учні 5-11 класів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...