Мед Атлант

Еней, Булан та Афродіта: якими іменами франківці називали дітей у 2022 році

Впродовж 2022 року в Івано-Франківську зареєстрували 2 540 актових записів про народження, з них 61 маля народилося з двійні та двоє — з трійні.

Батьки обирали для дітей минулого року як рідковживані імена, так і поширені, повідомляють на сторінці відділу Державної реєстрації актів цивільного стану в Івано-Франківську.

Зокрема маленьких іванофранківців назвали Монікою, Авророю, Варварою, Афіною, Робертом, Ніколлю, Неонілою, Фадієм, Еліанною, Олівером, Августином, Даном, Архипом, Зореславом, Маєю, Єсенією, Ренатою, Мілою, Афродітою, Ібрагімом, Розалією, Златославом, Теоною, Родіоном, Еллою, Розмарі, Ізабеллою, Маркусом, Лукасом, Даніелою, Веремієм, Буланом, Енеєм, Монікою та Йорданом.

Серед найпоширеніших імен, які реєстрували при народженні дітей працівники ДРАЦСу, — Михайло, Анна, Олександр, Тимофій, Тадей, Софія, Роман, Анастасія, Єва, Роксолана, Соломія, Максим, Вероніка, Марко, Данило, Станіслав.

“Дітки, які народилися у такий нелегкий час, будуть сильними, здоровими й щасливими, бо прийшли у цей світ всупереч війні, заради миру та життя!” — йдеться у дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...