Мед Атлант

Голова ОВА відвідала поранених захисників, які проходять реабілітацію на Франківщині. ФОТО

Сьогодні під час робочої поїздки голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук побувала у комунальному підприємстві, де лікуються і проходять реабілітацію поранені військовослужбовці.

Також очільниця Прикарпаття у розмові із директором медзакладу акцентувала увагу на необхідності створення Стратегії комплексної реабілітації військовослужбовців, оскільки Івано-Франківщина є одним із кращих регіонів для фізичного та психологічного відновлення бійців.

Світлана Онищук оглянула новий операційно-анестезіологічний блок, котрий обладнаний також і за кошти обласного бюджету.

Окрім речей першої необхідності та фруктів, які надав депутат обласної ради Дмитро Лащук, очільниця області передала установі від Івано-Франківської обласної організації Товариства Червоного Хреста побутову техніку, зокрема холодильники та пральні машини.

«Наша мета – забезпечити військових усім необхідним та максимально створити для них належні умови перебування у медичному закладі. Наразі тут лікуються 44 захисники, які отримують як лікування, так і реабілітацію. Розуміємо їхній подвиг, мужність та незламність, тому стараємося зробити все, щоб мінімізувати незручності та сприяти їхньому швидкому та ефективному відновленню», – зазначила Світлана Онищук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...