Мед Атлант

Науковцю Івану Климишину вручили медаль «За заслуги перед Прикарпаття»

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук в онлайн-форматі поспілкувалася із доктором фізико-математичних наук, професором, дійсним членом Наукового товариства ім. Т. Шевченка та Міжнародної астрономічної спілки Іваном Климишиним.

За вагомий внесок у розвиток освіти і науки на Івано-Франківщині, популяризацію астрономії, сумлінну багаторічну працю, а також з нагоди 90-років від дня народження керівниця області удостоїла Івана Климишина медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям».

Очільниця області привітала Івана Климишина з відзначенням ювілею та побажала науковцю міцного здоров’я та довголіття.

«Завдяки вашій мудрості, багатому досвіду на науковій ниві молоде покоління прикарпатців мають гідний приклад для наслідування, – звернулася до ювіляра керівниця області. – Бажаю вам міцного здоров’я, сил, щоб і надалі надихати ваших вихованців на нові відкриття у науці. А сьогоднішня нагорода «За заслуги перед Прикарпаттям» тільки підкреслює ваш внесок не тільки у розвиток фізико-математичних наук, а й вашу поважність для нашої області”.

За багаторічну плідну педагогічну, наукову, виховну та громадську діяльність Івана Климишина відзначено також орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, грамотами голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації та голови Івано-Франківської обласної ради, грамотами Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Також науковець має звання «Почесний Громадянин міста Івано-Франківська».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...