Мед Атлант

Чому автоцивілка онлайн – найбезпечніший та зручний формат страховки?

З 2018 року Національна комісія фінансових послуг видала розпорядження, яке наділяє електронні поліси такою самою юридичною силою, як стандартні паперові.

Відтепер автоцивілка онлайн доступна будь-якому автовласнику, а переваги такого способу оформлення документа очевидні:

  • Економія часу. Незалежно від погодних умов та завантаженості дорожнього трафіку, Ви оформите ОСЦПВ в комфортній обстановці будинку або на роботі, без необхідності відвідувати офіс страхової компанії.

  • Швидко та дешево. І це не черговий рекламний хід. Під час оформлення онлайн компанія не витрачається на оренду приміщення, зарплату менеджерів, паперові бланки з печатками. Вам, своєю чергою, не потрібно заповнювати багато паперів в офісі компанії. Достатньо ввести дані про транспортний засіб, місце реєстрації власника, та обрати оптимальний пакет послуг одного із страховиків. За 5 хвилин готовий поліс вже буде у Вас електронною поштою.

  • Зручно. Документ завжди у Вашому смартфоні. На відміну від паперового бланка, який скрізь важко носити з собою, а при втраті відновити – проблематично, електронний ОСЦПВ у разі потреби можна пред’явити прямо з телефону або в будь-який момент роздрукувати.

  • Менше шансів потрапити на вудку шахраїв. Всупереч поширеній думці про частоту інтернет-афер, договір у паперовому вигляді підробити набагато простіше: бланк, друк, некоректні дані – для шахраїв це чудова можливість обдурити добропорядного автовласника, адже такий документ перевірити на справжність вдається не відразу. Електронний перевіряється одразу ж у базі МСТБУ.

Замовивши страховку ОСЦПВ онлайн, не забудьте перевірити документ на актуальність.

Як дізнатися, що Ваш електронний договір є дійсним?

  1. Зайдіть на сайт МТСБУ у розділі «Перевірка дії поліса внутрішнього страхування».

  2. Виберіть перевірку зі страхування.

  3. Введіть номер та серію договору та дату початку його дії.

  4. Справжній ОСЦПВ відразу ж відобразиться в базі Бюро. Щоб уникнути підробок, оформлюйте страховку лише у перевірених агентів.

Перевірити поліс можна за номером авто. Тут можливий варіант видачі результатів пошуку відразу кількох документів. Це означає, що однаковий номер може присвоюватись різним видам транспорту, наприклад, вантажівці та легковому авто, і на кожен з них оформлений поліс.

Де придбати ОСЦПВ онлайн на найкращих умовах?

Якщо терміново знадобився поліс, купити його можна на сайті Polis.ua. Тут зібрано вигідні пропозиції від топових страхових компаній України. Розрахуйте вартість страховки за допомогою онлайн-калькулятора та виберіть потрібний пакет послуг, порівнявши запропоновані варіанти. Після оплати автоцивілка Polis.ua прийде на електронну адресу, вказану при реєстрації, і одразу потрапить до бази МТСБУ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...