Мед Атлант

Срібні браслети – прикраса поза трендами

Мода на ювелірні вироби змінюється досить часто і встигати за нею, та ще морока.

Але існують прикраси, які варто придбати, тому що вони актуальні завжди і всюди. Таких справжніх поза трендових шедеврів не така багато.

Срібні браслети

Але якщо ви хочете стати власником аксесуару, який не боїться ні часу ні мінливої моди – зверніть увагу на срібні браслети https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/brasletu/f/vyd_metalu-sriblo/. Професіонали з УкрЗолото продемонструють вам взірці з кращих колекцій відомих брендів і підкажуть які саме варіації на 100% відповідають статусу універсального аксесуару, здатного вписатися в будь-який образ і бути доречним в любій ситуації.

Жодних обмежень у екстер’єрі

Здавалося б якщо всі браслети виконані зі срібла, то вони мають бути схожими як дві краплі води. Але ні. Достатньо подивитися на фото, які регулярно поповнюють каталог, щоб переконатися, кожен варіант має свою родзинку, а точніше відрізняється по:

  1. Розмірам;
  2. Вазі;
  3. Дизайнерським концепціям;
  4. Стилістиці;
  5. Кольору;
  6. Декоративному оформленню.

Також у всіх моделей різна вартість. Існують два типа браслетів – ланцюжкові і суцільні (литі). Особливою популярністю користується перший тип, бо він набагато універсальніший, підходить як чоловікам так і жінкам, крім того, у такому виконанні є багато моделей унісекс.

Щодо розмірів, то тут немає обмежень ні по довжині ланцюжка, ні по ширині. Все залежить від обраного варіанту. Вага впливає на ціну, бо саме кількість матеріалу (металу) яка використовується для створення конкретної моделі визначає її вартість.

На зовнішній вигляд впливає тип плетіння. Тут варіантів безліч. Саме плетіння визначає буде ланцюжок вузьким чи широким, масивним чи «тендітним», суцільним чи ажурним схожим на павутинку. Для створення додаткових візуальних ефектів використовується дорогоцінне та напівдорогоцінне каміння, кристали Сваровскі, емаль і різні покриття.

Так срібло покривають:

  • Позолотою;
  • Родієм
  • Чорнінням.

Чорніння робить виріб схожим на старовинну прикрасу. Отже, якщо вам подобаються антикварні речі – срібний браслет з чорнінням ідеальна покупка. Позолота додає розкішності, а родій збільшує блиск, робить метал ще більш зносостійким та витривалим щодо механічного впливу. І це ще не все. Саме вироби із серій де представлені моделі з родієвим покриттям рекомендовані для людей у яких чутлива шкіра.

Таке різноманіття колекцій допомагає покупцям робити вибір саме тієї прикраси, яка впишеться і в гардероб (хоча срібні браслети підходять під будь-який образ), і в бюджет. Бо мануфактури пропонують моделі як в бюджетному сегменті, так і середньому і преміальному.

Браслети срібні

До речі, експерти UkrZoloto радять не тільки свій ювелірний арсенал поповнити такою стильною річчю як срібний браслет, але придбати його у якості подарунку близькій людині. Це справді шикарна ідея для презенту, яку отримувач оцінить і буде носити такий аксесуар з задоволенням.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...