Мед Атлант

У Франківську із грандіозним концертом-трилогією «Володар Перснів» виступлять LUMOS Orchestra та хор «Євшан»

29 січня о 17:00 у Івано-Франківському театрі імені Івана Франка відбудеться концерт-трилогія «Володар Перснів» від симфонічного оркестру LUMOS Orchestra та галицького камерного хору «Євшан».

Про це повідомили організатори концерту VINIL Concert agency.

Концерт-трилогія «Володар Перснів» — ґрандіозний проект, у якому об’єднані книги Дж.Р.Р. Толкіна, музика Говарда Шора та кінотрилогія «Володар Перснів» Пітера Джексона у одному величному дійстві.

«Актуальна як ніколи, грандіозна історія про спробу Передвічного Зла зі Сходу відродитись та поневолити усі Вільні Народи Середзем’я. Про хоробрість та звитягу в боротьбі з нескінченною ордою та мороком. Епічні симфонічний оркестр LUMOS Orchestra та хор «Євшан», авторські анімовані декорації на додачу до кіноряду, чарівні солісти з незвичними старовинними інструментами, одягнуті в костюми героїв саги, та повна історія в тричастинному викладі – все це на сцені Драматичного театру 29 січня!», — розповідають організатори VINIL Concert agency.

Диригент концерту — Роман Кресленко; художня керівниця оркестру — Діана Коваль; художня керівниця хору — Ірина Кресленко.

Як відомо, симфонічний оркестр LUMOS Orchestra — справжні чарівники та майстри фентезі і фантастики. За понад десятирічний творчий шлях цей ґік-оркестр створив тематичні проекти за такими франшизами як «Володар Перснів», «Гаррі Поттер», «Зоряні Війни», «Доктор Хто», а окрім них, безліч інших концертних програм. Оркестр є активним учасником української молодіжної ґік-спільноти, зокрема – Comic Con Ukraine та інших тематичних заходів.

Галицький камерний хор «Євшан» гастролював у США, Канаді та багатьох країнах Європи, брав участь у міжнародних конкурсах та фестивалях, першим втілював у життя твори багатьох українських та закордонних композиторів.

Частину зібраних коштів буде передано на безпосередню допомогу ЗСУ, які боронять нас від лиха тут і зараз.

Квитки тут:

https://concert.ua/uk/event/volodar-persniv-if

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...