Мед Атлант

Від початку війни поліція Прикарпаття отримала понад 187 тисяч повідомлень

Цілодобове оперативне реагування працівників служби 102 на телефонні дзвінки і повідомлення від громадян є запорукою довіри населення до поліції.

Від якості роботи операторів залежить швидкість реакції правоохоронців, які виїжджають на виклики.

Працівники служби «102» у режимі 24/7 приймають повідомлення від громадян про скоєні правопорушення та інші події, незалежно від місця й часу їх учинення, повноти отриманих даних та особи заявника. Люди звертаються до поліції за допомогою цілодобово. А отже, від початку року на лінію «102» надійшло 187 125 тисяч звернень громадян.

Вдячні прикарпатцям за своєчасне інформування поліції про підозрілих осіб, транспортні засоби, вибухонебезпечні предмети та вчинення правопорушень. З вашою допомогою ми робимо Прикарпаття безпечнішим.

Ситуація в області контрольована. Поліцейські Івано-Франківщини продовжують виконувати свої обов’язки в посиленому режимі заради спокою та безпеки місцевих жителів.

Нагадаємо, що для громадян цілодобово працює поліцейська спецлінія 102, а також продовжує працювати додатковий телефон: 067-345-00-15.

Можна також писати повідомлення на сторінку «Поліція Івано-Франківської області» чи звернутись у чат-бот @ifpolice_bot Telegram.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...