Мед Атлант

З території України примусово видворили 37-річного громадянина Республіки Грузії

Працівники відділу у справах іноземців, осіб без громадянства та запобігання нелегальній міграції УДМС в Івано-Франківській області у взаємодії з оперативниками Управління стратегічних розслідувань Національної поліції забезпечили виконання рішення суду про примусове видворення з України іноземного громадянина, який не мав законних підстав для перебування в нашій країні.

Наприкінці минулого року з метою ідентифікації 37-річного грузина було доправлено до пункту тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом. А щойно з дипломатичного представництва Республіки Грузії в Україні надійшли відповідні документи про належність цієї особи до громадянства Грузії і паспортний документ для перетину державного кордону, як чоловіка супроводили до кордону України з Молдовою.
Це було необхідно не лише за процедурою примусового видворення, але й з огляду на особу іноземця. Торік у жовтні він звільнився з виправної колонії, де перебував 4 роки і відбував покарання за вчинення грабежу на території України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...