Мед Атлант

На Прикарпатті встановлять білборди зі світлинами полеглих бійців

У лютому 2023 року у Коломийській громаді на Прикарпатті встановлять білборди та сітілайти зі світлинами полеглих бійців. Так жителі вшановуватимуть земляків, які загинули на фронті під час російсько-української війни.

Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

За його словами, ініціативу міськради щодо розміщення на білбордах та сітілайтах фотографій військовослужбовців з Коломийської громади, які віддали життя за Україну, вже обговорили із сім’ями загиблих.

“Кожного місяця будуть опубліковані світлини воїнів, які загинули саме в тому місяці. Окрім фото, також буде коротка інформація про полеглих бійців. Таким чином ми хочемо віддати шану всім військовим з Коломийської громади, які віддали свої життя за Україну з 2014 року, та розказати про них як коломиянам, так і гостям нашого міста. Сім’ям загиблих це особливо важливо, адже вони хочуть, щоб про героїчні вчинки їхніх рідних не забували”, — написав у дописі Богдан Станіславський.

Білборди та сітілайти з фотографіями полеглих бійців почнуть встановлювати на вулицях Коломиї вже з лютого 2023 року.

Також міський голова повідомив, що в освітніх закладах та організаціях громади, де до війни вчилися і працювали полеглі військовослужбовці, встановлюватимуть пам’ятні дошки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...