Мед Атлант

Де знайти цікаві подарунки до свят?

Через високу інфляцію та загальну збіднілість населення, значна кількість людей вже майже не дарують непотрібних речей та не створюють сюрпризів.

Через війну українці віддають перевагу практичним подарункам, які допоможуть прожити в складних умовах. Найчастіше обирають саме побутову техніку, а також прилади, які допомагають виживати в період blackout.

Найкращі подарунки у військовий час

За даними маркетологів у декілька разів збільшився попит на товари, які допомагають виробляти електроенергію. Зокрема мова йде про потужні генератори, електростанції та інвертори. Саме ці товари пропонує магазин foxtrot.com.ua у Львові, який надає величезні знижки та кожного дня обирає декілька товарів, на які діють зниження вартості до 30%. Це так звані товари дня, які можна придбати з максимальною знижкою.

Огляд найпоширеніших подарунків під час війни:

Туристичні газові пальники
Power банки та невеликі електростанції
Сонячні батареї
Ліхтарі та лед лампи, які здатні накопичувати світло та віддавати його в умовах відсутності електропостачання
Електронні книги

Як не дивно, але з початком російського військового вторгнення значно збільшилася кількість людей, які читають. Саме тому на друковані видання книжок та електронні види суттєво зріс попит. Тепер, сидячи в бомбосховищі, можна витратити свій час з користю та почитати цікаву книжку, або зайнятися вивчанням іноземної мови. Як не дивно, частина людей віддають перевагу саме науковим виданням, які дозволяють покращити знання у певній сфері. Електронна книга досить довго працює без зарядження, тому до ввімкнення електроенергії зможе нормально працювати.

Подарунки, що дозволять зігрітися

Через віялові відключення та ракетні удари, українці вимушені часто спускатися в метро, бомбосховище, де досить низька температура. В такому випадку найкращим подарунком стане термокружка, термос, вовняна ковдра, а також туристичний килимок. Використовуючи ці речі, можна покращити життя та зробити його більш комфортним. До того ж ці речі входять у тривожну валізу.

Досить популярними останнім часом стали ковдри з обігрівом, які утримують тепло та підвищують температуру. Це сучасний аналог грілки, що дозволяє пережити холодну зиму в умовах відсутності опалення та електроенергії. Також суттєво зріс попит на керамічні обігрівачі, через їх здатність довго утримувати тепло після вимкнення електропостачання.

Багато людей хвилюється за власні заощадження, тому зріст попит на вогнетривкі сейфи. Вони дозволять зберегти цілісність коштів та цінних паперів, під час пожежі або ракетного удару.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...