Мед Атлант

Прикарпатські поліцейські організували пізнавальний захід для дітей

Ювенальні поліцейські обласної поліції завітали до малечі з Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Поліцейські зосередили увагу на актуальних проблемах сьогодення, а також в ігровій формі надали вихованцям корисні поради та відповіли на всі запитання дітвори.
Вихованці реабілітаційного центру звикли до візитів поліцейських, які завжди підтримують їх та не залишають без уваги. Цього разу ювенали, під час зустрічі з дітками, розповіли про основні правила дорожнього руху та наголосили, що в темну пору доби потрібно носити світловідбиваючі елементи (флікерів), адже через відключення світла почастішали випадки ДТП за участі пішоходів.
Також увагу діток зосередили на тому, що не можна самостійно залишати центр соціально-психологічної реабілітації, як напередодні вчинив один із вихованців закладу.
Правоохоронці також нагадали куди слід звертатись, у випадку, якщо вони загубились на вулиці.
Діти з цікавістю слухали правоохоронців та ставили їм запитання.
Після цікавих уроків та веселих тематичних ігор поліцейські попрощалися з вихованцями, але ненадовго. Адже правоохоронці вже готують нові, цікаві та пізнавальні теми для зустрічей з ними.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...