Мед Атлант

Прикарпатські поліцейські разом із дітками малювали листівки для військових ЗСУ. ФОТО

Ювенальні поліцейські Івано-Франківщини постійно спілкуються з дітками, які вимушено переселилися на територію Прикарпаття. Днями одна з таких зустрічей пройшла в надзвичайно творчій та затишній атмосфері, адже була присвячена бійцям Збройних сил України. До заходу долучилася служба у справах дітей Івано-Франківської міської громади.

Разом із ювенальними поліцейськими Івано-Франківського РУП діти виготовляли різнокольорові малюнки та патріотичні листівки. А потім — старанно виводили на них слова щирих побажань і вдячності.
Творчий процес, який вимагає уваги, часу, зусиль і терпіння, захопив не лише дітей, але і дорослих. На кожному малюнку — частинка серця і душі. У кожному слові — любов та підтримка. У кожній роботі — надія на Перемогу.
«Кожен малюк щиро мріє про закінчення цієї страшної війни та бажає миру в Україні. Свої світлі думки діти передали на папері у малюнках та враженнях. Їх усмішки – найдорожчий подарунок», – кажуть поліцейські.
Захоплені творчим процесом, дітки запропонували повторити захід, адже мають багато нових ідей, щоб підтримати кожного, хто захищає наш народ та Україну.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...