Мед Атлант

У Калуші студенти Сєвєродонецького училища отримали дипломи

У березні 2022 року 19 студентів ДНЗ «Сєвєродонецьке вище професійне училище» разом із заступницею з виховної роботи закладу Тетяною Скляровою евакуювалися із зони бойових дій в Івано-Франківськ, а згодом — перебралися в Калуш.

Тривалий час студенти проживали у Калуській спеціальній школі №2 та продовжували навчатися онлайн. Пізніше дехто розпочав навчання у Калуському вищому професійному училищі №7, проживали в гуртожитку. А з відкриттям нового прихистку — переселилися туди, — розповів міський голова Андрій Найда, передають Вікна.

Вручити атестати про закінчення закладу приїхав директор училища Юрій Кузьмінов. А заодно прийшов і в міську раду особисто зустрітися та подякувати за підтримку студентів, серед яких були й діти-сироти, а також усім, хто зустрічався на їхньому шляху та допомагав.

Адже насправді велика кількість людей були долучені до створення комфортних умов перебування та проживання дітей у нашій громаді. На сьогодні дехто тут вже навіть знайшов роботу, — йдеться в повідомленні.

У 2015 році Сеєвєродонецьке вище професійне училище ініціювало відомий проект «Схід і Захід — разом», в рамках якого було проведено багато заходів для консолідації українців.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...