Мед Атлант

У Прикарпатській поліції відзначили працівників ізоляторів тимчасового тримання та конвойної служби

Сьогодні, 8 лютого, очільник обласної поліції Сергій Безпалько подякував поліцейським ізолятору тимчасового тримання та конвойної служби за вірність Присязі, професійне виконання службових обов’язків та вручив їм подяки.

Їх основні завдання полягають у конвоюванні та забезпеченні охорони взятих під варту, арештованих осіб, супровід їх до прокуратури, судів, медзакладів та під час здійснення слідчих дій.

«Ви є невід’ємною частиною правоохоронної системи і забезпечуєте надзвичайно важливу ділянку, без якої робота інших підрозділів поліції є неможливою. Ваша служба дуже складна і пов’язана із значними ризиками – тому хочу вам побажати успіхів, взаєморозуміння та вірних товаришів по службі», – зазначив Сергій Безпалько.
За зразкове виконання службових обов’язків під час воєнного стану, особливу відвагу під час захисту життя і безпеки громадян України та бездоганне служіння українському народу кращих працівників відзначено грамотами та подяками Національної поліції та поліції Івано-Франківщини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...