Мед Атлант

Медогляд за один день: для зручності пацієнтів консультативна поліклініка ЦМКЛ працюватиме довше

Ввесь комплекс обстежень та консультації лікарів різного профілю можуть пройти пацієнти в консультативній поліклініці, яка діє  в Центральній міській клінічній лікарні Івано-Франківської міської ради.

Нещодавно тут збільшили час прийому на дві години. Кажуть, все для того, щоб пацієнти могли у зручний для них час записатись на консультацію до лікаря, а також оперативно пройти медогляд та здійснити діагностику організму.

Відтепер консультативна поліклініка працює з 8:00 до 18:00. Знаходимось за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 114. У нас діє контакт-центр для можливості запису на консультацію чи обстеження.

Консультацію надають лікарі:

Акушер-гінеколог, алерголог, гастроентеролог, ендокринолог, ендоскопіст, кардіолог, кардіохірург, лікар фізичної та реабілітаційної медицини, ЛОР, невролог, нефролог, офтальмолог, проктолог, психолог, пульмонолог, ревматолог, рентгенолог, сімейний лікар, стоматолог, терапевт, травматолог, трансплантолог, уролог, фізичнний терапевт, фізіотерапевт, хірург, хірург судинний, хірург-стоматолог.

Ввесь спектр діагностики (УЗД,  функціональна діагностика (ЕКГ, спірометрія), рентгенографія, комп’ютерна томографія, колоноскопія, ендоскопія, панендоскопія та інші обстеження)  здійснюється на новітній апаратурі.

Консультативна поліклініка також здійснює профілактичні огляди та надає платні медичні послуги.

Телефонуйте для запису: 095 103 103 0 або 067 0 999 111.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...