Мед Атлант

Для медиків Калущини передали 269 комплектів спеціального одягу

Благодійний фонд «Разом для України» передали КНП «Калуська районна лікарня» 269 комплектів спеціального одягу для медичного персоналу.

Зокрема, від благодійників надійшло 160 жіночих та 109 чоловічих комплектів. Медичний персонал, який їх приміряв, відзначив комфортність, чудову якість та зручність.

Евеліна Курілець, виконавчий директор фонду, та його представник Тарас Репицький зазначили, що організація працює за різними напрямками, зокрема, й допомога лікувальним закладам та військовослужбовцям.

Разом з головою військової районної адміністрації Жанною Табанець, депутаткою міської ради Оксаною Савчук та благодійниками оглянули відділ медичної реабілітації та фізичної терапії. Сьогодні він може забезпечити допомогу 40 пацієнтам.

Та це не достатньо для теперішнього часу. Тому планується його розширення ще додатково на 30 ліжок. І буде потрібна допомога благодійників у реабілітаційному обладнанні. Обговорили також можливу фахову допомогу і від американських лікарів, – каже голова громади Андрій Найда.

Засновником фонду «Разом для України» є благодійний фонд «Разом» в Америці, який був створений після початку Революції Гідності українцями в США. У 2016 році благодійну структуру було започатковано і в Україні. Спершу в Києві, а з початку повномасштабного вторгнення росії через порушення логістичних зв’язків осередок перемістився у Львів.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...