Мед Атлант

Успіх – це не шлях, а пункт призначення

У цьому переконана Ольга Федоришин, засновниця та керівник Консалтингової Компанії «УСПІХ». 

Олю, як почався ваш шлях до «Успіху»? 

Я добре знаю, що таке починати щось з початку. До цього багато років я працювала в державній установі, звичайно можна було б продовжувати залишатися на тому самому місці, щодня нарікаючи, а можна змінити напрямок руху і обрати свій шлях. Що я, власне, і зробила у 2015 році. 

Спочатку було важко. Дуже часто опускалися руки, але ніколи не було бажання все покинути. Поволі про нас дізнавалися в місті, люди розповідали одні одним, рекомендували. Адже коли робиш щось совісно, із душею, зайвої реклами не потрібно. 

Наш колектив швидко збільшувався, змінювали приміщення, дуже часто вкладалися власними грошима, щоб розвиватись та йти в ногу з часом. 

Знаєте, було складно, коли ми починали, ставали впізнаваними, і щойно здавалося б, ось нарешті живи, працюй і процвітай, як почався весь цей жах… 

Як застала вас війна? 

Як усіх. З шоку, сліз. Але недовго. Швидко опанувала себе. І зрозуміла, що сльозами нікому не допоможеш… Знаєте, що відрізняє успішну людину від неуспішної? Вміння не зупинятися в умовах, коли інші впадають у відчай. Ми почали волонтерити, організували групу в соцмережах для обміну інформацією, стали своєрідними координаторами між тими, хто міг запропонувати допомогу і хто її потребував. І ні на секунду не зупинялися, продовжуючи працювати та волонтерити. 

Чи можете розповісти, які саме послуги надаєте, з чим до вас можна звернутися і чи змінилося щось через війну? 

Завдяки тому, що ми згуртували у своєму колекти- ві першокласних спеціалістів з різних сфер, перелік наших послуг дуже широкий. Починаючи від започаткування своєї справи до покрокового ведення і супроводу бізнесу. Це стосується як підприємців, так і юридичних осіб. 

Звісно, війна внесла корективи. Адже в наше місто переїхало багато бізнесів, які потребують підтримки. Крім того, багато людей залишилося без роботи, частина з них започаткувала власну справу, ще інші змушені були перепрофільовуватися, постаючи пе- ред новими викликами. 

Чи не було у вас думки після початку війни кинути все, закрити бізнес і виїхати, як зроби- ло багато людей? 

Жодної секунди. Це вже, напевне, в характері: чим складніше, тим сильніше бажання не здаватися. Адже всі труднощі – це наші передумови для розвитку. Долаючи щось, ми стаємо сильнішими. Саме тому, мабуть, ми, українці, такі непереможні. 

Ми хочемо своїм прикладом показати, що
не існує неможливого. Усі обмеження лише в наших головах. Хочеш – роби, мрієш – втілюй. Ставай успішним і змінюй світ на краще. 

Які висновки ви зробили, враховуючи цей рік війни? 

По-перше, те, що сучасний світ – це більше не щось стале і незмінне. Ми не можемо дозволити собі надто звикати до якихось подій. Спершу епідемія, зараз війна навчили нас, що маємо бути гнучкими, аби швидко опанувати себе в кризових ситуаціях.
І не опускати руки, а рухатися вперед. Якщо треба – здобувати нову освіту, перепрофільовуватися, але не зупинятися. Говорячи про освіту, додам, що при нашій компанії успішно діє школа Успішного бухгалтера, де ми надаємо можливість здобути саме практичні знання, які потенційні спеціалісти можуть застосовувати у своїй діяльності. 

Іншими словами, вихід є завжди. Так, у нас війна. Але в той же час я переконана, що українців чекає велика перемога, адже кожен з нас уже переможець! Той, хто воює, працює, волонтерить, рухає вперед нашу економіку і не здається. 

Ми приречені на успіх. Бо успіх – це віддзеркалення нашої сутності і внутрішньої сили.

 

м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 49,
тел.: (066) 800 25 57, (096) 099 13 26, (067) 000 18 87

uspih.if.ua
Facebook – uspihconsulting

Instagram – uspih_if 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...