Мед Атлант

Голова ОВА відвідала поранених бійців на Косівщині. ФОТО

Голова Івано-Франківської ОВА відвідала поранених бійців в одному із медичних закладів Косівщини. Тут вони отримують належне лікування та проходять реабілітацію через травми, отримані у зоні проведення активних бойових дій.

Найперше подякувала їм за неоціненний захист нашої держави у боротьбі проти російських окупантів. Бійці сповнені оптимізму та віри у нашу Перемогу. Побажала захисникам якнайшвидшого одужання. Зі своєю заступницею Людмилою Сірко привезли фрукти та інші необхідні речі для воїнів, – пише голова ОВА.
Впродовж 2022 року в цей медичний заклад на стаціонарне лікування поступили 324 військовослужбовці із мінно-вибуховими травмами, хворобами серцево-судинної системи, вогнепальними пораненнями, захворюваннями нервової системи, інфекційними захворюваннями тощо.
Сьогодні у медзакладі перебуває 16 військовослужбовців. Один із них є колишній працівник цього медичного закладу – фельдшер швидкої допомоги. Він пішов добровольцем захищати Україну. Сьогодні медичні працівники не тільки рятують життя наших бійців, а й зі зброєю в руках боронять країну на передових позиціях.
Ще один військовослужбовець “десятки” Віталій, уродженець Миколаївщини, котрий у бою поблизу Бахмута отримав наскрізне поранення, зазначив, що вони не вважають себе героями, а просто усвідомлюють важливу істину – потрібно йти захищати свою сім’ю, дім і країну.
Також поспілкувалися з керівництвом лікарні, медичними працівниками про основні потреби медичного закладу. Ми продовжуємо працювати над нашим основним завданням – розробкою стратегії комплексної реабілітації наших військовослужбовців. Важливо зараз об’єднати всі зусилля для досягнення цієї мети. Дякую медичному персоналу за опіку та допомогу військовослужбовцям, а також новоприбулим жителям області, – додала Світлана Онищук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...