Мед Атлант

“Я хочу, щоб на моєму поколінні війна закінчилася”: як боєць на позивний Лев воює на фронті

Військовослужбовець Михайло на позивний Лев захищає Україну з 2016 року. Наразі боєць воює проти збройних сил РФ на півдні у складі 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщини.

Історію воїна розповіли на сторінці Регіонального управління Сил територіальної оборони “Захід”, пише Суспільне.

“На війні — велика помилка, якщо ти будеш недооцінювати ворога. Треба бути готовим до різних його варіантів і маршруту дій, які він зробить. Я сам вже воюю з 2016 року. Розумію, що сил бракує, але здаватися непотрібно. Якщо здамося, то втратимо все, що маємо”, — каже військовослужбовець.

Михайло впевнений у перемозі України. З його слів, українці переможуть, бо воюють на своїй землі й за свою землю.

“Ми тут народилися. А з їхнього боку — вони йдуть і не знають, чому вони сюди йдуть. Це — наша земля. Обов’язок кожного чоловіка і кожної жінки, які є військовослужбовцями, — оберігати Україну. Це те саме, що до кожного додому прийшла б якась незрозуміла людина і намагалася відібрати твій будинок”, — розповідає Михайло.

Боєць прагне, щоб його дитина в майбутньому жила у мирній Україні.

“Я хочу, щоб на моєму поколінні це закінчилося. Щоб в майбутньому моя дитина жила в спокійній Україні. Щоб вона не боялася тривог, вибухів, і що прийде загарбник і знищить все, що вона любить”, — говорить Михайло на позивний Лев.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...