Мед Атлант

З початку повномасштабної війни Надвірнянська міськрада спрямувала 10 млн грн для ЗСУ

З 24 лютого з бюджету Надвірнянської міської ради спрямували на допомогу військовослужбовцям 10 млн грн.

Про це повідомив голова громади Зіновій Андрійович.

За його словами, гроші на підтримку збройних формувань та сил територіальної оборони Надвірнянська міськрада виділяє постійно в межах ухвалених відповідних програм.

“Хлопці потребують нашої допомоги, починаючи від одягу, бо прийшла весна, закінчуючи генераторами, пальним та різними комплектуючими деталями. Ми живемо в час війни. Сьогодні або в ЗСУ, або для ЗСУ”, — каже Андрійович.

24 березня 2023 року він разом з колегами, представниками громади та підприємцями поїхали на схід України, де воюють прикарпатці. Побували у п’ятьох військових частинах в чотирьох областях України — Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій та Харківській. Відвезли та передали бійцям генератори, дві тонни пального, комплектуючі до автомобілів, власну допомогу.

Загалом, каже Зіновій Андрійович, від початку повномасштабної російсько-української війни представники громади здійснили понад 15 таких поїздок.

“Ми були в тих місцях, де раніше не їздили. Відвідали ті військові частини, які зверталися до нас за допомогою. Намагаємося задовольняти потреби бійців, зокрема воїнів з Прикарпаття, які боронять країну в різних військових частинах”, — говорить Зіновій Андрійович.

Голова Надвірнянської міськради пообіцяв й надалі підтримувати військових Збройних сил України та закликав інших доєднуватися до такої ініціативи.

“Маємо розуміти, що умовний спокій, в якому живемо, це — заслуга наших бійців. Тому давайте більш активно та згуртованіше допомагати їм. Це — наш обов’язок”, — сказав Андрійович.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...