Мед Атлант

Музей історії поліції Прикарпаття відвідали івано-франківські ліцеїсти

На екскурсію до музею завітали учні 7 та 8 класів Івано-Франківського ліцею № 17. Тут їм провели пізнавальний урок історії та правознавства.

Підлітки уважно слухали лекцію, окрім цього ознайомились з історичними експонатами та атрибутами.
В Івано-Франківському ліцеї № 17 триває тиждень права. За ініціативи співробітників ювенальної превенції поліції Прикарпаття тамтешнім учням провели інтерактивний та пізнавальний урок в Музеї історії поліції.
Ліцеїсти довідались про правоохоронців та працівників органів внутрішніх справ, які ціною власних життів рятували мільйони людей від страшних наслідків найбільшої техногенної катастрофи у світі – на Чорнобильській АЕС. Окрім цього мали нагоду довідатись про героїчні сторінки історії правоохоронців Прикарпаття, а також про поліцейських, які загинули при виконанні службових завдань.
Хлопців і дівчат зацікавили виставлені унікальні експонати, зокрема колекції медалей та поліцейський одяг в різні історичні періоди.
Опісля та підлітків очікував поліцейський службовий транспорт. Ліцеїсти мали змогу ознайомитись зі звуковими спец сигналами та навіть застосувати їх.
Інтерактивний урок неабияк сподобався учням. Діти зголосились навідатись до музею знову.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...