Мед Атлант

Франківка Діана Зузубик перемогла на Всеукраїнській олімпіаді з фізики

Учениця 11 класу Ліцею № 5 Івано-Франківської міської ради Діана Зазубик посіла перше місце на 57 Всеукраїнській олімпіаді з фізики. 

Про це повідомили на сторінці ліцею.

IV етап учнівської олімпіади з фізики завершено! На LVII Всеукраїнську олімпіаду до Івано-Франківська з’їхались понад сотня кращих фізиків нашої держави (04-07 квітня 2023 року), – йдеться у повідомленні.

Прикарпатський регіон представляли 6 учасників. Найкращий результат по Україні продемонструвала учениця 11 класу Ліцею 5 Івано-Франківська Діана Зазубик – І абсолютне місце (вчитель Тарас Головатий).

Ще з команди області Диплом ІІІ ступеня виборов учень Тустанського ліцею Владислав Коростіль. Також Діана Зазубик отримала окремі нагороди за найвищий результат в теоретичному і окремо експериментальному турі серед всіх учасників.

Щирі вітання та успіхів на майбутній Міжнародній фізичній олімпіаді, яка відбуватиметься влітку 2023 року в японському Токіо. Знання-сила! Слава мудрим українцям-інтелектуалам і слава ЗСУ за можливість безпечно проводити такі заходи в очному форматі! Переможемо!, – додали в ліцеї.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...