Мед Атлант

Селищна рада не може виділяти кошти: у Солотвинській ТГ люди скаржаться на аварійний міст. ФОТО

Днями в мережі опублікували допис із описом та фото автомобільного моста в селищі Солотвин. Жителі ОТГ скаржаться на аварійність даного моста.

Солотвинський міст!!! Центр ОТГ !!! Лікарня!!!Швидка возить хворих!!!
Діти в школу!!! Це жах!!! Пора щось робити !!! Дріт і сітка все повилазило!!! Будьте обережні!!!, – пише жителька селища.
Міст дуже аварійний.А скривлена яка пішохідна сторона,чекає лишень одного прекрасного моменту,щоб впасти.Невже для того,щоб полагодити треба,щоб обвалився міст ,щоб був трагічний випадок.То не лише ОТг,але і район і область(Автодор )куди дивиться?, – коментує у дописі ще одна із жительок селища.
У Солотвинській селищній раді кажуть, що не можуть виділити кошти на ремонт.
Дана проблема із зрозумілих причин викликала шквал обурення і занепокоєння серед місцевого населення. На сьогоднішній день в селищній раді вже дуже гостро стоїть питання капітального ремонту моста. Але так, як міст знаходиться на дорозі обласного значення О090103 «Росільна – Надвірна» та входить до сфери обслуговування ДП «Дороги Прикарпаття», селищна рада не може виділяти кошти з місцевого бюджету на ремонт моста, так як це буде нецільове використання коштів, – кажуть у селищній раді.
Керівництво селищної ради неодноразово зверталося з даною проблемою до ДП «Дороги Прикарпаття» про те, що автомобільний міст в селищі Солотвин знаходиться в край аварійному стані та про необхідність провести комплексну оцінку стану моста і прийняти відповідні рішення щодо його капітального ремонту.
Відповіді від ДП «Дороги Прикарпаття» щодо наміру ремонту моста в смт. Солотвин не поступало.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...