Мед Атлант

Івано-Франківщина запрошує на 52 цікаві мандрівки

Департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської обласної державної адміністрації  розпочинає реалізацію проєкту «52 вікенди на Івано-Франківщині. 3.0»

Метою проєкту є створення переліку доступних туристичних продуктів для організованого відпочинку туристів, емоційного перезавантаження та етнокультурної інтеграції внутрішньо переміщених осіб області, заохочення гостей до подорожей Івано-Франківщиною.

Департаменту міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад вдалось об’єднати практично всі локальні дестинації Прикарпаття та різні види туризму – від гастромандрів і етнотурів до рафтингу і польотів на зіплайні.

52 авторські тури інтегровані на вебпорталі за посиланням.

Запропоновані мандрівки дозволять всім охочим гармонійно злитися з неймовірною природою Карпат, насолодитися драйвовим рафтингом на Чорному Черемоші чи сплавом спокійними водами Дністра, взяти участь у майстер-класах з виготовлення косівської кераміки чи сирних коників, духовно збагатитися у релігійних святинях Прикарпаття, помандрувати місцями становлення Галицько-Волинської держави, приміряти стародавнє традиційне вбрання чи придбати одяг в етностилі.  Участь у цьому проєкті взяли 14 суб’єктів господарювання.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...