Мед Атлант

“Дії мають бути відпрацьовані до автоматизму”: прикарпатські тероборонівці вчаться штурмувати ворожі позиції

Штурм ворожих позицій відпрацьовували минулого дня бійці одного з підрозділів 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ з Івано-Франківщини.

За сценарієм навчання – штурмова група захоплює ворожий бліндаж, один з військовослужбовців отримує поранення і бойовий медик надає першу допомогу та здійснює евакуацію пораненого, йдеться на сторінці бригади.

Схожі заняття відбуваються майже щодня у різних підрозділах бригади. Відпрацьовуються різні види тактичних дій, а також навчальні стрільби.

“Бойова підготовка, навчання особового складу – одне з пріоритетних завдань, яке на сьогоднішній день ставить перед собою командування бригади.  Адже тільки підготовлений боєць зможе ефективно виконувати завдання. Самі ж військовослужбовці також усвідомлюють важливість тренувань і використовують кожну можливість для того, щоб підвищити свій рівень, вдосконалити навики та уміння, здобути нові знання”, – йдеться в дописі.

Як відомо, вдосконаленню немає меж, а усі дії повинні бути відпрацьовані до автоматизму, тому що під час бою нема часу на роздуми чи на помилки – кожна секунда може вартувати життя та здоров’я, як свого, так і побратимів.

Керують навчанням досвідчені інструктори, котрі мають бойовий досвід.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...