Мед Атлант

Як франківські нацгвардійці тренуються знищувати ворога. ВІДЕО

Тренування бійців Національної гвардії України є ключовим елементом підготовки для результативної роботи у зоні ведення активних бойових дій.

Ці тренування спрямовані на підвищення їхньої бойової майстерності, зміцнення фізичної підготовки та розвиток тактичних навичок. Військовослужбовці 50 полку імені Семена Височина Нацгвардії України вдосконалюють свою точність та навички володіння різними типами озброєння, з різних положень та відстані.

Під час тренувань створюються умови, які максимально наближені до бойових. У підрозділі зазначають, що велика увага акцентується і на правильному використанні тактичних прийомів та стратегій.

«Окрім тренування, військовослужбовці отримують й інші види занять, що сприяють їхній підготовці та підвищенню ефективності та полі бою, – розповідає нацгвардієць Дмитро. – Це можуть бути тактичні вправи, медична підготовка, підвищення кваліфікації у сфері комунікацій та лідерства».

Нацгвардійці наголошують, що навчання військовослужбовців має на меті не тільки підготовку до бойових дій, а й забезпечення безпеки та життєдіяльності підрозділу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...