Мед Атлант

Як оригінально привітати з днем народження: ідеї для натхнення

День народження одне із найважлививіших свят для кожної людини. Якщо у когось з твоїх рідних, близьких чи знайомих сьогодні або найближчими днями день народження, і ти хочеш його гарно й оригінально привітати, ця стаття, ймовірно, послужить для натхнення. Можна просто сказати «З днем народження!», а можна покреативити і вигадати незвичайний формат привітання для близької людини, пише Moonzori. Дізнайся про цікаві ідеї, як красиво привітати іменинника з його особливим днем.

Зроби оригінальну вітальну композицію

Гарні привітання не завжди мають бути складними та максимально креативними. Як ідея, можна створити вітальну композицію з кульок та пам’ятних фотографій. Такий сюрприз найпростіше зробити родичам чи друзям, з якими ти живеш. Вночі, поки іменинник спить, надуй кульки та приклей до них заздалегідь роздруковані фотографії. Вибирай спільні фото, щоб додати сентиментальності моменту. На щастя, у соціальних мережах можна за лічені хвилини знайти колекцію необхідних світлин.

А для тих, хто вже знає, як можна оригінально та прикольно привітати з днем народження, але не вирішив, що дарувати — рейтинг найбажаніших подарунків: подорож, різні гаджети, гроші, косметика, солодощі, квитки та подарункові сертифікати. Загорни подарунок у 10–15 шарів, які іменинник поступово розгортатиме по одному. На кожному папірці напиши побажання. Цей момент з рогортанням подарунку запам’ятається надовго.

Привітання відразу кількома мовами

Один із простих і незвичайних способів — вітання різними мовами. Вибирай мови, які знаєш сама чи їх знає іменинник. Наприклад привітання англійською: «Birthday wishes» чи німецькою мовами

«Geburtstagswünsche». Можна скласти текст привітання оригінальними мовами, що дивно звучать — буде смішно і весело. Як альтернатива придумай свою власну мову і зроби міні-словник для розшифровки. Іменинник повинен буде перекласти нову лексику, щоб дізнатися зміст. Таке оригінальне привітання з днем народження друзі та близькі люди запам’ятають надовго.

Зроби індивідуальне вітання

Якщо ти не знаєш, як цікаво привітати з днем народження подругу чи друга, щоби це звучало досить оригінально, є ідея. Просто згадай про те, що він чи вона люблять, що їх хвилює та про що мріють. Потім створи колаж бажань із зображень реальних цілей. Придумай оригінальну мапу, де будуть відзначені всі мрії. Зроби спеціальні порожні вікна для позначок – так вони зможуть зафарбовувати досягнуті цілі. Привітання мотивує людину на виконання всіх планів, що набагато корисніше, ніж банальні побажання радості та щастя.

Заплануй вечірку зі сюрпризами

Під час планування свята продумай все до дрібниць. Ось ключові організаційні моменти:
Прикраси для свята. Продумай тематику вечірки та зістав її з інтересами іменинника.
Склади список гостей. Запроси близьких друзів іменинника та порадься з іншими гостями, кого можна ще покликати на свято.
Вибери місце. Найпростіше влаштовувати вечірку вдома, але можна вийти в парк чи поїхати за місто, якщо погода дозволяє. Пам’ятай — тобі треба заманити іменинника на вечірку, щоб він нічого не здогадався.
Підготуй запрошення та розійшли їх. Необов’язково робити паперові запрошення, можна зробити онлайн-листівки та розіслати їх усім по месенджерам.
Організуй флешмоб

Якщо плануєш незвичайне привітання з днем народження, заздалегідь домовтися з друзями та придумайте флешмоб. Це може бути танець чи розмальований надпис на великому ватмені з вітальними словами. Для музичного супровіду вибирайте лише улюблені пісні іменинника.

Які б ти не обрав методи привітання, найголовніше пам’ятай, що це має бути зроблено від щирого серця.

 

 

Партнерська публікація.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...