Мед Атлант

Електронна реєстрація на ВЛК: на Прикарпатті запрацював пілотний проєкт

Івано-Франківська обласна клінічна лікарня – серед восьми обласних центрів України, де запрацював пілотний проєкт з електронної реєстрації на проходження військово-лікарської комісії.

Раніше про запуск електронної реєстрації на ВЛК на брифінгу повідомляла командувач Медичних сил ЗСУ, генерал-майор Тетяна Остащенко. За її словами, на результати пілотних проєктів очікують протягом шести місяців.

Завдяки електронній реєстрації військовослужбовцям не доведеться стояти у чергах.

У Міноборони обіцяють, що до кінця травня ВЛК в усіх військових госпіталях України перейдуть на електронну чергу. Це перший крок, щоби прискорити проходження комісій для військових, повідомили в ОКЛ.

26 травня Зеленський підписав закони про спрощення проходження військовими лікарських комісій та оформлення документів.На меті  є удосконалення процесу оформлення та направлення медичних документів між військовими частинами та закладами охорони здоров’я.

Завданням законопроєкту є спрощення процедури реалізації висновків військово-лікарської комісії про надання відпустки для лікування у зв’язку з хворобою та про непридатність до військової служби.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...