Мед Атлант

У Франківську грамотами від Залужного нагородили учнів ліцею № 13, які допомагали українським воїнам

В Івано-Франківську під час святкування останнього дзвоника нагородили учнів ліцею № 13, які протягом року допомагали українським військовим. Дев’ять ліцеїстів отримали грамоти від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та ще двоє — від керівника обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного з місця події.

Грамоту від Валерія Залужного вручили другокласниці Анастасії Андрусик. Учениця каже: нагорода для неї була несподіваною.

“У нас є друг Андрій. Йому треба було машину. Ми дали йому гроші. Ще є друг Вася, то і йому дали на планшет, щоб керувати дронами. Нам важливо, щоб скоро настала перемога і всі кудись поїхали святкувати. Щоб не літали ракети, не було пожеж, тривог. Щоб всі гарно нічками спали, щоб ранок був добрий, і все було найкраще”, — каже Анастасія Андрусик.

Зі слів мами Анастасії — Оксани Андрусик, її діти — донька та син — самостійно вирішили зібрати гроші на ЗСУ, почувши їхню з чоловіком розмову про допомогу бійцям.

За словами директорки ліцею № 13 Наталії Стефанишиної, і учні, і вчителі навчального закладу від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну допомагають армії: плетуть маскувальні сітки, організовують ярмарки та збирають гроші.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...