Мед Атлант

Прикарпаття отримало інвектори та сонячні батареї

До нашої області доправили п’ятнадцять комплектів, які складаються із інвектора та сонячних батарей.

Заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко зауважила, що цю допомогу надали наші міжнародні партнери, – а це Міжнародна організація з міграції.

Посадовиця подякувала благодійникам від імені голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлана Онищук за активну позицію та потрібну допомогу Прикарпаттю. За її словами, підтримка міжнародних партнерів є необхідною та вкрай важливою для усіх прикарпатців та внутрішньо переміщених людей.

«Івано-Франківська обласна військова адміністрація продовжує забезпечувати райони, громади, установи та організації критичної інфраструктури альтернативними джерелами електроенергії. Зокрема, ми звертаємося за допомогою і до багатьох міжнародних донорів. На наше звернення відгукнулася Міжнародна організація з міграції», – зауважила Людмила Сірко.

Важливо, що необхідні інвектори та сонячні батареї будуть передані медичним та соціальним закладам Прикарпаття, зокрема, геріатричним пансіонатам, будинкам-інтернатам, лікарням та оздоровчим закладам.

«Ми високо цінуємо активну позицію наших міжнародних донорів, громадських організацій та волонтерів щодо захисту наших громадян під час війни в Україні. Впевнена, що надання такої допомоги – це успішний приклад вашої жертовності та небайдужості до тих проблемних питань, які необхідно вирішувати», – наголосила Людмила Сірко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...