Мед Атлант

На Говерлі волонтери та військові вшанували пам’ять загиблих у 2014 році воїнів

До 9-ї річниці визволення Слов’янська та Краматорська від російських окупантів, 5 липня в рамках соціально – відповідального проєкту волонтерів та військових «Дорогами війни… Від Карачуна до Говерли», відбулося сходження на гору Говерлу.

Там встановлено пам’ятний знак загиблим під час АТО. Участь у сходженні взяли волонтери та військові, які у супроводі рятувальників подолали нелегкий підйом, щоб вшанувати пам’ять загиблих у 2014 році українських воїнів.
Ініціаторка проєкту «Дорогами війни… Від Карачуна до Говерли» Марина Квітка, розповіла, що сім років поспіль, на меморіальному комплексі на горі Карачун проводилися відповідні урочистості зі звільнення Слов’янська та Краматорська, які стали символами незламності духу та патріотизму в боротьбі з окупантами. Через повторні бойові дії у цих містах, восьма річниця проводилася у Верховині, де встановлений Дзвін пам’яті для вшанування загиблих верховинців під час АТО/ООС. А дев’яту річницю вирішили вшанувати підняттям на найвищу вершину, та хвилиною мовчання біля пам’ятного знака загиблим під час АТО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...