Мед Атлант

На Прикарпаття прибули діти з Херсонщини

Вчора на Івано-Франківщину евакуаційним потягом прибуло 58 дітей у супроводі 18 дорослих.

За підтримки Івано-Франківської обласної адміністрації їх доправили в оздоровчо-відпочинковий санаторій міста Яремче.

«Херсонщина перебувала під окупацією ворога впродовж восьми місяців. Наразі частина області вже звільнена нашими захисниками, проте обстріли Херсонщини продовжуються, – підкреслила заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко. – Звичайно, що найбільш вразливими категоріями, які страждають від російської агресії, є діти. Вони потребують особливої уваги і опіки. Тому нашим завдання є їхня всебічна підтримка та допомога».

Зазначимо, що прийняли дітей в одному із оздоровчо-відпочинкових закладів нашої області.

На переконання Людмили Сірко, перебування дітей на Прикарпатті допоможе отримати позитивні емоції від спілкування з однолітками, покращити психоемоційний стан та власне здоров’я.

«Зважаючи на складну безпекову ситуацію у кількох областях нашої держави, ми продовжуємо облаштовувати додаткові ліжко-місця для всіх, хто прибуває в нашу область, – зазначила заступниця голови. – Наразі опрацьовуємо питання щодо розміщення людей, які будуть евакуйовані найближчим часом з окремих населених пунктів Бериславського, Каховського та Херсонського районів Херсонської області».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...