Мед Атлант

“Це не путін веде війну, а весь російський народ”, – ексміністр закордонних справ Володимир Огризко

Це не путін веде війну, а весь російський народ. Це росіяни творять таких людей, як путін і Сталін – така теза сьогодні пролунала на «Відкритій зустрічі з успішними людьми» від ексміністра закордонних справ Володимира Огризка.

Почути корисні поради та отримати відповіді на свої питання від експосадовця мали можливість студенти УКД.

Найважливіше для українців сьогодні – це перемога, переконаний Володимир Огризко. І розпочав він із «циклічності історії».

«Ми самі були винні, коли обрали Януковича. Його обрали не росіяни, а ми. Але тільки народу України вдалося зупинити процес здачі держави тоді. Тому хочу сказати, що політична думка формує політичний клас. Якщо розмова одна й та сама, що нам треба розброюватися та дружити з росією, то ви самі розумієте, яким буде політичний клас. І якщо ви думаєте, що це Путін проводить війну – ви помиляєтеся. Це все російський народ. Це вони творять таких людей, як президент Росії, Сталін, Ленін».

За словами Володимира Огризка, сьогодні важлива тільки одна тема – це пришвидшення нашої перемоги у російсько-українській війні та відносини з країнами-партнерами.

«Захід зараз прокидається, розуміє, що росія – це найбільша, глобальна загроза. Хоча є і проблема: наші західні партнери не хочуть розуміти, що зовнішня політика повинна бути про активною, аби досягти успіху. А ми ведемо реактивну. Швидше це реакція на щось, ніж пропозиція. Нашою національною метою має стати знищення російської імперії. Інакше ми будемо перебувати під загрозою. Навіть, якщо будемо в НАТО, ми ніколи не будемо захищені на сто відсотків».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...