Мед Атлант

У Франківську презентували соціальні ролики про поводження зі зброєю і вибухівкою

Сьогодні, 29 травня, у Івано-Франківську презентували соціальні ролики, які мають на меті звернути увагу батьків на ігри та знахідки дітей. 

Ролики підготували до дня захисту дітей. Зокрема, вирішили розповісти про небезпеку для різних знахідок. Під час війни діти можуть натрапляти на зброю чи вибухонебезпечні предмети.

У роликах  показано наслідки необережного поводження зі зброєю та як потрібно робити, коли знайшли вибухонебезпечний предмет чи зброю.

Очільник Центру безпекових досліджень (ексміністр ТОТ) Вадим Черниш розповів, що проблема ризиків для дітей величезна.

Всі проблеми принесла нам росія. І цю також. Ми маємо діяти на упередження, – зазначив Черниш.

Актор Олексій Гнатковський, яки заграв у всіх трьох роликах, сказав, що українське суспільство має бути освіченим в готове до викликів. А таких соціально важливих роликів має бути більше.

Нам треба освічене суспільство. Зараз триває війна і це питання всієї країни. Воювати має кожен. На жаль, у нас провалена кампанія з рекрутингу і мобілізації. Ми маємо проблемну комунікацію. Ми боїмося, бо нам не пояснюють. Якщо ми чогось не знаємо, ми поводимося як діти. Якщо ми не на фронті, то маємо працювати на фронт. В тому числі ці ролики, бо пояснень, що і як працює дуже мало. Вони прості: “Не чіпайте гранати”. Я закликаю вчитися, вчити та вкладати гроші в освіту, – сказав Гнатковський.

Режисер – постановник Роман Антоняк каже, що проєкт несе користь для глядача і загалом для українців.

Ролики можете переглянути у нашому телеграм-каналі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...