Мед Атлант

У Франківському ЦНАПі запрацював Центр рекрутингу української армії. ФОТО

На базі Івано-Франківського ЦНАПу розпочав свою роботу Центр рекрутингу української армії.

Це 24 центр такого формату по всій Україні та перший в Івано-Франківській області. Його відкриття може вирішити два найважливіші завдання: залучити до служби у війську мотивованих людей і максимально ефективно визначити здібності кандидата на військову службу, щоби направити його туди, де він зможе реалізувати свої знання та вміння якнайкраще.

Це місце вибрали не просто так, адже ЦНАП розташований у центрі Івано-Франківська і сюди приходить багато людей. До цього часу деякі бригади вже здійснювали тут свою діяльність та вели роз’яснювальну роботу.

“Мотивована армія завжди воює краще, ніж та, яка не завжди має цю мотивацію на 100 відсотків”, – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець розповів, що основні завдання центру надавати консультаційні послуги для людей. Кожен може прийти, поставити питання про про Сили оборони. Завдання рекртерів – пояснити, які є вакансії, у яких частинах і як туди потрапити. Після чого допоможуть сконтактувати з цією частиною та допомогти підготувати документи.

“Важливий момент – тут не роздають повісток. Це цивільне середовище, де працюють цивільні люди для інших цивільних людей. Тут про сервіс і консультацію. Можна прийти три рази або подзвонити п’ять разів. Можна представитися, а можна не представлятися. Це про можливість знайти себе. Той хто вагався мав якісь страхи чи перестороги може прийти і дізнитися: з огляду на мій вік, фах, попередній досвід – як я можу долучитися до сил оборони”

Центр працюватиме щодня з понеділка по четвер з 9 до 17 години, в п’ятницю з 9 до 16 години без обідньої перерви.

Також на сайті Центру надання адміністративних послуг буде створено окремий розділ, де будуть усі необхідні контакти та електронна форма, після заповнення якої рекрутери самі зв’яжуться і нададуть консультацію за допомогою засобів комунікації.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...