Мед Атлант

 Денис Берінчик провів у Франківську відкрите тренування з боксу. ФОТО

У Івано-Франківську, компанія blago організувала відкриту зустріч з чемпіоном світу WBO у легкій вазі Денисом Берінчиком.

Захід розпочався з чотирьох показових поєдинків між вихованцями різних спортивних клубів, які продемонстрували свої навички та вміння перед великою аудиторією. Після цього всі бажаючі мали унікальну можливість взяти участь у відкритому тренуванні разом з Денисом Берінчиком.

Сам Денис Берінчик підкреслив важливість подібних івентів для розвитку боксерського спорту в Україні. Він поділився своїми враженнями від тренування та показових боїв, зазначивши, що навіть у втомленому стані зумів перемогти досвідченого суперника.

Бій був дуже важким, адже я був втомлений. Але перемога за нами! Я переміг у дуже крутого мексиканця, він дуже потужнний. Я чемпіон по житті. Постійно був присутній на чемпіонатах світу та Європи. Для мене звичайна справа бути переможцем!, – зізнається боєць.

Спортсмен підкреслив, що патріотизм і підтримка українського спорту є важливими чинниками в його кар’єрі.

Для України це друга річ. Коли треба піднімати прапор догори це велика відповідальність! Люди за кордоном підтримують українців. Запал до боротьби повинен бути завжди, тому що ми українці. Ще до початку агресії, мене дуже мотивувала Україна, тож я залишився тут, – зазначив спортсмен.

Також Берінчик поділився думкою про російських спортсменів.

 “Вони порушують олімпійську хартію, їх потрібно всіх відсторонити. Якщо говорити про бокс – ми набили б їм пику! Потрібно працювати над тим, щоб не допускати їх до олімпійських ігор,” – підсумував він.

Реклама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...