Мед Атлант

«На колесах»: у Франківську жінки змагалися в автослаломі, щоб зібрати гроші на ЗСУ та на підтримку реабілітаційного центру «Франко-Ґражда». ФОТОЗВІТ

Благодійний автодень ГО «Дружина воїна» спільно з Прикарпатським автомобільним клубом проводить уже вдруге. Головне дійство тут — жіночий автослалом. Їзда змійкою, розвороти і справжні автовикрутаси — це 20 учасниць з усієї області демонстрували свої навички водіння та вправність, аби допомогти у зборі коштів для захисників.

Цього разу вперше до яскравого автошоу долучився і Станіславівський ретро автоклуб. Він представив дев’ять цікавих експонатів, серед яких: «Волга», «Жигулі», «Запорожець» та навіть рідкісна Toyota Corolla у насичено синьому кольорі.

А поруч з автомайданчиком організували ярмарок. За донат усі охочі могли взяти участь в майстер-класі з гончарства, придбати готові вироби, домашню випічку чи солодкі напої, пройти тест «алко- окуляри», отримати підказки для змін у житті за допомогою мак-карт чи передбачення від ангела Перемоги.

Загалом на автошоу та ярмарку вдалося зібрати понад 50 тисяч гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...