Мед Атлант

В ДТП на Франківщині травмувались 4 осіб: серед них двоє неповнолітніх

За минулі вихідні дорожньо-транспортні пригоди сталися в Угринівській громаді та на Косівщині. Слідчі розпочали кримінальні провадження та з’ясовують всі обставини.

15 червня близько 16:30 надійшло повідомлення на лінію «102» про дорожньо-транспортну пригоду в селі Угринів. Виїздом поліцейських на місце події встановлено, що водій легковика «Шкода Фабія», 1945 р.н., місцевий мешканець, рухався ділянкою автодороги Н-09 сполученням «Мукачево-Львів». Керманич на регульованому перехресті проявив неуважність під час виконання маневру повороту та не надав перевагу у русі зустрічному скутеру. Як результат, водій допустив зіткнення зі транспортним засобом. Останнім керував 15-річний місцевий мешканець. Внаслідок ДТП скутерист та його пасажир, 2009 року народження, мешканець Угринова отримали травми. Обидва потерпілих госпіталізовані до лікарні.

Керманича «Шкода Фабія», перевірено на факт вживання алкоголю. Результат – тверезий.

Наступне ДТП відбулось цього ж дня у селі Пістинь, що у Косівському районі. Поліцейські встановили, що 23-річний водій «Nissan Terrano», мешканець району, не впорався із керуванням та здійснив наїзд на двох пішоходів. Одна із пішоходів переходила дорогу. Водій різко загальмував, у наслідок чого, автівка з’їхала праворуч. Відтак керманич здійснив наїзд на пішохода та на іншу жінку, яка стояла на обочині. У результаті ДТП потерпілих доставлено до медичного закладу. Йдеться про двох мешканок села Пістинь, 1957 та 1935 років народження. Водій тверезий.

В обох випадках слідчі розпочали розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...